Om KalmarVet

Jag heter Natalia (det går bra att kalla mig Natasha) Hållbus, är legitimerad veterinär och grundare av KalmarVet.  Jag har jobbat kliniskt som smådjursveterinär sedan 2008.

Flera år jobbade jag på ett stort djursjukhus i Jönköping där i mitt arbete ingick både poliklinik, akutmottagning, stationärvård, operationsavdelning, tandavdelning och jourer så klart. Mycket lärorikt! Ovärderlig erfarenhet!

2012 flyttade jag och familjen till Kalmar och sedan jobbade jag 10år på Veterinärkliniken i Kalmar. Numera jobbar jag deltid på Anicura Kalmarsund utöver min egna verksamhet med hembesök.

Jag har under åren vidareutbildat mig inom tandsjukdomar, hudsjukdomar och internmedicin. Hudutredningar ligger mig särskilt varmt om hjärtat, det är ett detektivarbete som jag älskar att göra för att komma åt grundproblemet och hjälpa mina patienter med återkommande problem. Många av dem har plågats med diverse hudproblem som klåda, öroninflammationer, infektioner i huden, hårlöshet med mera i åratal. Det gläder mig att se dem att må bra igen.

Tidsbrist är moderna samhällets problem, inte minst i veterinärbranschen har man oftast många patienter och för lite tid för var och en av dem. Min strävan är att med hembesök kunna ge tid, lära känna dig och ditt djur för att kunna hjälpa er på det bästa sättet. Arbeta utifrån helhetsperspektiv, där man ser djurets hälsa i sin helhet, där även miljö och djurägare är inkluderat.

Mitt mål är att ge den högkvalitativa vården i djurets hemmiljö med den mest nödvändiga utrustningen och framför allt med mycket empati och stor medicinsk kunskap.